Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Malatya'da Bina Çöktü - Bx4gxofz Vb7um

Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Malatya valisi aydın baruş, bilinmeyen nedenle çöken binada 20 kişinin bulunduğunun değerlendirildiğini söyledi. Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan .

Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . 3jprz Dbrzo7tm
3jprz Dbrzo7tm from iaahbr.tmgrup.com.tr
Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya'da henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü.

Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi .

Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan . Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Malatya valisi aydın baruş, bilinmeyen nedenle çöken binada 20 kişinin bulunduğunun değerlendirildiğini söyledi. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen .

Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü.

Malatya valisi aydın baruş, bilinmeyen nedenle çöken binada 20 kişinin bulunduğunun değerlendirildiğini söyledi. 1byzn4olzmsb5m
1byzn4olzmsb5m from imgrosetta.mynet.com.tr
Malatya valisi aydın baruş, bilinmeyen nedenle çöken binada 20 kişinin bulunduğunun değerlendirildiğini söyledi. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya'da henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü. Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi.

İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü.

Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Malatya'da henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü. Malatya valisi aydın baruş, bilinmeyen nedenle çöken binada 20 kişinin bulunduğunun değerlendirildiğini söyledi. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü.

Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan . Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi.

Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. 1byzn4olzmsb5m
1byzn4olzmsb5m from imgrosetta.mynet.com.tr
Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan . Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Malatya'da altında iş yerleri bulunan bir katlı binada çökme meydana geldi. Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi.

Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan . Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Malatya valisi aydın baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Malatya'da henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Malatya valisi aydın baruş, bilinmeyen nedenle çöken binada 20 kişinin bulunduğunun değerlendirildiğini söyledi. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi.

Malatya'da Bina Çöktü - Bx4gxofz Vb7um. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi . Göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında enkazdan . Malatya valisi aydın baruş, bilinmeyen nedenle çöken binada 20 kişinin bulunduğunun değerlendirildiğini söyledi.

Posting Komentar untuk "Malatya'da Bina Çöktü - Bx4gxofz Vb7um"